Våre helsesekretærer
Helsesekretær May Brit Berg

May-Brit

May-Brit er utdannet medisinsk sekretær i 1986. Hun har arbeidet for allmennleger i en årrekke bl.a på Lisleby, i Sarpsborg og på Greåker. Med 26 års fartstid innen faget har hun opparbeidet seg bred erfaring innen det medisinske området allmennmedisin.

Bjørg Chrstine Nordli

Bjørg Christin Nordli er utdannet medisinsk sekretær. Hun har arbeidet som medisinsk sekretær for urolog siden 2008 og for allmennlege og urolog i 2 praksis fra 2012. Hun har fra før det lang erfaring med kundebehandling fra egen næringsvirksomhet i Sarpsborg, og er lokalkjent.

Elin Marie

Elin Marie er utdannet sykepleier ved høyskolen i Hedemark. Elin Marie har lang erfaring fra sykehusvirksomhet hvor hun fra 1996 har jobbet ved mage-tarm seksjonen ved Aker sykehus og deretter ved Fredrikstad sykehus. Hun har fra 2000 jobbet i hjemmesykepleien og ved sykehjem i Fredrikstad. Hun har jobbet med urolog og allmennlege i to praksis siden 2012

Hilde Andersen

Hilde

Hilde er utdannet hjelpepleier og helsesekretær. Hun har jobbet på sykehjem i Fredrikstad i 20 år. Jobbet ved Fredrikstad Legesenter siden 2008. Begynte å jobbe ved senteret i januar 2016.

Jeanette Bjerkholt Andersen

Jeanette

Jeanette er utdannet sykepleier ved høyskolen i Fredrikstad. Jeanette har erfaring fra Veum Psykiatriske Sykehus hvor hun jobbet fra 1999-2004. Fra 2004 har hun jobbet for allmennleger bl.a på Greåker og Fredrikstad.

Trine Wøien

Trine

Trine var ferdig utdannet helsesekretær i 1995. Hun har siden da arbeidet både på Sykehuset Østfold, for ØNH-spesialist og for allmennleger. I dag jobber Trine som kontorleder ved senteret.

Kristine Kåsin

Kristine

Kristine er utdannet medisinsk sekretær i 2009. Hun har lang erfaring med service og kundebehandling. Kristine har tidligere jobbet som helsesekretær på Nemus Moss & Son. Startet på Sarpsborg Spesialistsenter i mars 2016.